Night Visit

Ja, det är mörkt och kallt uppe på fjället Nuolja, men det är perfekta förhållanden för att skåda norrskensdansen på himlen. Se bara till att klä dig ordentligt för att få ut det bästa av kvällen på STF Aurora Sky Station.

Släck lamporna och transportera dig ett steg närmare rymden. En våg av känslor av spänning och mystik infinner sig bland fjälltopparna. Förväntansfullt väntar du in ögonblicket då din dröm går i uppfyllelse. Plötsligt på stjärnhimlen dansar det färgsprakande norrskenet rakt ovan för dig och du är fångad i ett möte mellan rymden och jorden.

Uppe på STF Aurora Sky Station finns en stor utomhusterrass och ett utkikstorn, där du kan stå och uppleva norrskenet och stjärnhimlen. Inne finns en norrskensutställning som på ett enkelt sätt beskriver vad ett norrsken är. Förstärk upplevelsen ytterligare genom att följa med på de populära guidade turerna! Här finns även ett litet trevligt café där du kan köpa en kopp genuint kokkaffe – caféet har även en mindre souvenirshop.

Datum och tider

21 november 2019 – 21 mars 2020

Tid: 21:00-01:00

Vill du gå med vår norrskensguide från STF Abisko Turiststation till STF Aurora Sky Station? Möt upp kvällens norrskensguide i receptionen på STF Abisko Turiststation kl 20:30.

Följande ingår

Biljett till linbanan, extra varm overall och varma kängor, guidad tur på STF Aurora Sky Station.

Boka

Det finns ett begränsat antal biljetter till STF Aurora Sky Station och Night Visit. Vi rekommenderar därför att du bokar och betalar ditt besök i förväg. Restplatser kan köpas på STF Abisko Turiststation eller STF Aurora Sky Station. 

Boka Night Visit

 

Transfer

Du kan boka transfer till/från följande upphämtningsställen med Visit Abisko:

STF Abisko Turiststation

I Abisko Östra: Abisko Mountain Lodge, Abisko Guesthouse och Abisko.net

I Björkliden: Hotell Fjället

Boka din transfer här

Observera!

Vid bokning av våra produkter på STF Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att ni kommer att se norrsken (Aurora Borealis). STF Aurora Sky Station och linbanan kan stängas med kort varsel på grund av de arktiska väderförhållandena som kan råda här (starka vindar, kyla, snöstorm, etc.). Statistiken visar dock att STF Aurora Sky Station är öppet ca. 90 % av den schemalagda tiden och norrskenet är synligt ca. 70 % av kvällarna som vi har öppet.

Om vi måste stänga STF Aurora Sky Station på grund av vädret, kommer du att få tillträde till Aurora Lounge.

BESÖK PÅ VINTERN

Night Visit

Ja, det är mörkt och kallt uppe på fjället Nuolja, men det är perfekta förhållanden för att skåda norrskensdansen på himlen. Se bara till att klä dig ordentligt för att få ut det bästa av kvällen på Aurora Sky Station.

Läs mer

Exclusive Dinner

Svenskar älskar sin mat från den norra delen av Sverige. Det är inte ett öga torrt när de intar den vällagade rensteken och de krispiga tillbehören från Sápmi.

Läs mer
Alexander Vissing

Linbana vinter

 

 

 

 

 

 

Det mytomspunna Nuolja lockar alltid. Upplev vinterfjällen och ta linbanan upp, 900 meter över havet. Åk skidor eller bara njut – alla är välkomna!

Läs mer
Night Visit
Exclusive Dinner
Linbana vinter