Northern Light dinner

Norrskensmiddag i ojämförlig atmosfär.

På 900 meters höjd serverar vi en måltid gjort på närproducerade råvaror med lokala smaker, inslag från Lappland och det nordiska köket. Vi erbjuder utvalda vinpaket, öl eller alkoholfri dryck att köpa till. Allting kommer dit på samma sätt som du själv, med en 2 km lång stollift genom tystnaden till STF Aurora Sky Station uppe på berget Nuolja. Med eld i öppna spisen, en storslagen utsikt över Abisko och en rejäl chans att uppleva fantastiskt norrsken är det här en upplevelse utöver det vanliga.

Datum och tider

18 nov 2023 – 17 mars 2024

Tid: 17.30

Se till att vara redo för uppfärd med linbanan senast kl. 18:00.

Önskar du gå med vår norrskensguide från STF Abisko Turiststation till STF Aurora Sky Station? Möt upp kvällens norrskensguide i receptionen på STF Abisko Turiststation kl. 17:30.

Följande ingår

Middag med lokala råvaror och smaker, biljett till linbanan, varm overall och varma kängor, guidad tur på STF Aurora Sky Station.

OBS. Behov av specialkost behöver anges i samband med bokningstillfället. Vid förbokning kan vi  då erbjuda vegetarisk och vegansk meny. Obs. att dessa menyer har lägre förankring i det lokala köket än den ordinarie menyn.

Boka

Boka din Norrskensmiddag

Transfer

Kontakta Visit Abisko för bokning av transfer till Aurora skystation

Transport

Observera

Vid bokning av någon av våra produkter på STF Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att du kommer att se norrsken. Åldersgräns: 16 år

STF Aurora Sky Station kan på kort varsel stängas ur säkerhetssynpunkt på grund av väderförhållandena; starka vindar, kyla, snöstorm etc. Statistik från tidigare säsonger visar dock att STF Aurora Sky Station är öppen 90 procent av den schemalagda tiden och att norrsken är synligt 70 procent av nätterna som STF Aurora Sky Station är öppen.

Aurora Lounge
Om STF Aurora Sky Station måste stängas ur säkerhetssynpunkt, kommer ett speciellt framtaget stormprogram att presenteras – Aurora Lounge. Har beslut tagits att Aurora Lounge-programmet ersätter besöket på STF Aurora Sky Station, återbetalas ingen del av summan.

Behov av specialkost behöver anges i samband med bokningstillfället. Vid förbokning kan vi  då erbjuda vegetarisk och vegansk meny. Obs. att dessa menyer har lägre förankring i det lokala köket än den ordinarie menyn.

Avbokning kan ske fram till 7 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.