Alexander Vissing

Linbana

Det mytomspunna Nuolja lockar alltid. Upplev vinterfjällen och ta linbanan upp, 900 meter över havet. Åk skidor eller bara njut – alla är välkomna!

Nuolja är ett fjäll skapat för ren skidåkning. Med sina 500 fallhöjdsmeter finns oändliga möjligheter att hitta nya linjer i naturlig fjällterräng – det är bara din fantasi och kreativitet som sätter stopp! Här finns inga pistade backar, istället får du njuta av offpistskidåkning på hela fjället. Kom ihåg att delar av skidområdet inte är lavinbekämpat, utanför skyltning åker du på egen risk. Känner du dig osäker på att åka offpist erbjuder vi offpistguidning. Boka här:
Offpistguidning

Uppe i toppstation bjuds på både utsikt och gofika! Vill du inte åka skidor kan du också köpa en tur och returbiljett i linbanan. Varför inte sitta och njuta av utsikten uppe i toppstation.

Datum och tider

16 februari-21 april
09:30-16:00

Hundar

Det är tillåtet att ta med hund i linbanan men ägaren är ansvarig för hunden, även i en evakueringssituation. För att evakuera hund kräver vi att den har en sele som är godkänd för nedfirning samt munkorg.

Följande ingår

Biljett till linbanan

Boka

Biljetter kan köpas direkt i dalstation vid linbanan eller bokas online.

Boka linbanebiljett

Observera!

Linbanan kan komma att stängas på grund av rådande väder.

Läs aktuell info här:
Aktuell info