Exclusive Dinner

Exklusiv middag i ojämförlig atmosfär.

På 900 meters höjd serverar vi en fyrarättersmeny med inslag från Lappland och det nordiska köket. Vi erbjuder utvalda vinpaket, öl eller alkoholfri dryck att köpa till. Allting kommer dit på samma sätt som du själv, med en 2 km lång stollift genom tystnaden till STF Aurora Sky Station uppe på berget Nuolja. Med eld i öppna spisen, en storslagen utsikt över Abisko och en rejäl chans att uppleva fantastiskt norrsken är det här en upplevelse utöver det vanliga.

Datum och tider

Vi har, pga av rådande pandemi fattat beslut att ställa in Exclusiv dinner för kommande vintersäsong. Vintersäsongen 2021/22 kommer vi att återuppta Exclusiv dinner i ny tappning. Med förhoppning om att ni har förståelse för vårt beslut. Mer information kommer fram över.

Under kommande vinter genomförs Night Visit precis som tidigare, se flik Night Visit för vidare information. Välkomna!

Tid: 

Se till att vara redo för uppfärd med linbanan senast 18.00

Vill du gå med vår norrskensguide från STF Abisko Turiststation till STF Aurora Sky Station? Möt upp kvällens norrskensguide i receptionen på STF Abisko Turiststation kl 17:30.

Följande ingår

Fyrarätters middag, biljett till linbanan, varm overall och varma kängor, guidad tur på STF Aurora Sky Station.

Boka

Kan ej bokas. Vi har, pga av rådande pandemi fattat beslut att ställa in Exclusiv dinner för kommande vintersäsong.

Transfer

Du kan boka transfer till/från följande upphämtningsställen med Visit Abisko:

STF Abisko Turiststation

I Abisko Östra: Abisko Mountain Lodge, Abisko Guesthouse och Abisko.net

I Björkliden: Hotell Fjället

Boka din transfer här

Observera

Vid bokning av någon av våra produkter på STF Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att du kommer att se norrsken. Åldersgräns: 16 år

STF Aurora Sky Station kan på kort varsel stängas ur säkerhetssynpunkt på grund av väderförhållandena; starka vindar, kyla, snöstorm etc. Statistik från tidigare säsonger visar dock att STF Aurora Sky Station är öppen 90 procent av den schemalagda tiden och att norrsken är synligt 70 procent av nätterna som STF Aurora Sky Station är öppen.

Aurora Lounge
Om STF Aurora Sky Station måste stängas ur säkerhetssynpunkt, kommer ett speciellt framtaget stormprogram att presenteras – Aurora Lounge. Har beslut tagits att Aurora Lounge-programmet ersätter besöket på STF Aurora Sky Station, återbetalas ingen del av summan.

Avbokning kan ske fram till 7 dygn innan ankomst. Därefter sker ingen återbetalning av erlagt belopp.