Exclusive Dinner

Svenskar älskar sin mat från den norra delen av Sverige. Det är inte ett öga torrt när de intar den vällagade rensteken och de krispiga tillbehören från Sápmi.

Exclusive Dinner börjar med en vacker och behaglig tur med stolliften upp till STF Aurora Sky Station. Turen tar ca. 20 min och på vägen upp njuter du av stillheten och mörkret i nationalparken. Dina ögon vänjer sig gradvis vid den mörkblå himlen och snart kan du se fler stjärnor än du någonsin sett tidigare.

Väl uppe på STF Aurora Sky Station serveras en fyrarätters middag, inspirerad av den lappländska miljön och det nordiska köket. Till maten kan du välja att dricka ett urval av våra fina viner, öl eller alkoholfria drycker. Efter middagen har du möjlighet att lära dig mer om norrskenet genom att följa med på en guidad tur. På STF Aurora Sky Station finns en stor utomhusterrass och ett utkikstorn, där du själv kan stå och uppleva norrskenet och stjärnhimlen.

Datum och tider

21 november 2019 – 21 mars 2020

Tid: 18:00-21:00 (01:00)

Se till att vara redo för uppfärd med linbanan senast 18.00

Vill du gå med vår norrskensguide från STF Abisko Turiststation till STF Aurora Sky Station? Möt upp kvällens norrskensguide i receptionen på STF Abisko Turiststation kl 17:30.

Följande ingår

Fyrarätters middag, biljett till linbanan, varm overall och varma kängor, guidad tur på STF Aurora Sky Station.

Boka

Det finns ett begränsat antal biljetter till STF Aurora Sky Station och Exclusive Dinner. Vi rekommenderar därför att du bokar och betalar ditt besök i förväg. Restplatser kan köpas på STF Abisko Turiststation.

Boka Exclusive Dinner

Transfer

Du kan boka transfer till/från följande upphämtningsställen med Visit Abisko:

STF Abisko Turiststation

I Abisko Östra: Abisko Mountain Lodge, Abisko Guesthouse och Abisko.net

I Björkliden: Hotell Fjället

Boka din transfer här

Observera

Vid bokning av våra produkter på STF Aurora Sky Station, kan vi inte garantera att ni kommer att se norrsken (Aurora Borealis). STF Aurora Sky Station och linbanan kan stängas med kort varsel på grund av de arktiska väderförhållandena som kan råda här (starka vindar, kyla, snöstorm, etc.). Statistiken visar dock att STF Aurora Sky Station är öppet ca. 90 % av den schemalagda tiden och norrskenet är synligt ca. 70 % av kvällarna som vi har öppet.

Om vi måste stänga STF Aurora Sky Station på grund av vädret, kommer du att få tillträde till Aurora Lounge.