Midnattsolsmiddag

Kombinera några av de bästa upplevelserna som Abisko kan erbjuda under sommaren – vandring, den magiska midnattssolen, linbana samt en utsökt trerättersmiddag. Välkommen upp till STF Aurora Sky Station – en av världens bästa platser för ljusupplevelser!

Upplevelsen börjar redan i linbanan, med fjällen som panorama går färden tyst och långsamt upp för berget. Väl där uppe avnjuts en trerättersmiddag inspirerad av den lappländska miljön och det nordiska köket. Det finns fina viner, öl och alkoholfria alternativ att välja mellan.

Efter middagen börjar en guidad vandring upp på Nuoljas topp 1164 m ö h, där guiden berättar mer om midnattssolen och Abisko. Under en kort paus Njut av en trerättersmiddag på STF Aurora Sky Station innan vi vandrar upp på Nuoljas topp. Väl där uppe kommer vi ha en magnifik panoramautsikt över de omgivande fjällen och den stora sjön Torneträsk. Under en kort paus på toppen firas prestationen av att solen aldrig går ner under horisonten. Här uppe skådas en magnifik utsikt över de omgivande fjällen och den stora sjön Torneträsk.

Datum

20 juni 2019 – 13 juli 2019

Tider

19:00-21:00 (01:00)

Se till att vara redo för uppfärd med linbanan senast 19.00

18.30 vid entrén på anläggningen om du vill möta guiden som visar vägen till linbanan.

Följande ingår

Trerätters middag, biljett till linbanan t/r, vandring med guide, dryck och tilltugg på Nuoljas topp.

Boka

Det finns ett begränsat antal biljetter till STF Aurora Sky Station och Midnattssolsmiddagen. Vi rekommenderar därför att du bokar och betalar ditt besök i förväg. Restplatser kan köpas på STF Abisko Turiststation.

Boka Midnattsolsmiddag

Observera

Om vi måste stänga Linbanan på grund av vädret, kommer du att få återbetalning på midnattsolsvandringen eller ev. ersättningsaktivitet. Middagen sker i vår Midnight Sun Lounge.