Night Visit Höst

Hösten och det magiska norrskenet är det många som drömmer om att få uppleva. Omringad av fjällbjörkarna som övergått i höstens alla färger tar liften dig långt över trädgränsen på fjället Nuolja.

Night Visit börjar med en vacker och behaglig tur med stolliften upp till STF Aurora Sky Station. Turen tar c:a 20 min och på vägen upp njuter du av stillheten och mörkret i Nationalparken. Dina ögon vänjer sig gradvis vid den mörkblå himlen och snart kan du se fler stjärnor än du någonsin gjort tidigare.

Uppe på STF Aurora Sky Station finns en stor utomhusterrass och ett utkikstorn, där du kan stå och uppleva norrskenet och stjärnhimlen. Inne finns en liten norrskensutställning som på ett enkelt sätt beskriver vad ett norrsken är. Här finns även ett litet trevligt café där du kan köpa en kopp genuint kokkaffe – caféet har även en mindre souvenirshop.

Datum

1 september 2019 – 29 september 2019

Tisdagar, torsdagar och lördagar

Tider

Kvällstid: 21:00-01:30

Samling sker 20:30 vid receptionen på STF Abisko Turiststation, där du möter upp din guide för kvällen.

Alternativt kan du möta upp direkt i dalstation kl 21:00.

 

Följande ingår

Biljett till linbanan, norrskensvandring och guidad tur på STF Aurora Sky Station.

Boka

Vi rekommenderar att du bokar och betalar ditt besök i förväg. Restplatser kan köpas i receptionen på STF Abisko Turiststation eller på dalstation till STF Aurora Sky Station.

Boka Night Visit

Observera!

Linbanan kan komma att stängas på grund av rådande väder.